Αρχική Σελίδα

Henan TMS Machinery Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας αυτόματο doughnut που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας αυτόματο doughnut που κατασκευάζει τη μηχανή για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

   

    Η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ είναι ειδικευμένη σε περισσότερους από 50 εξοπλισμούς επεξεργασίας τροφίμων, όπως τα τηγανισμένες τσιπ πατατών και οι τηγανιτές πατάτες που ο εξοπλισμός, donunt κατασκευάζοντας τον εξοπλισμό ζεματίσματος εξοπλισμού, λαχανικών και τροφίμων (καθορισμός, που παστεριώνεται), στεγνώνοντας τις γραμμές παραγωγής αφυδάτωσης, τον τηγανισμένο εξοπλισμό επεξεργασίας φυστικιών (φασόλια, μπιζέλια), το lline παραγωγής τριμμένων φρυγανιών panko, την τηγανισμένη γραμμή παραγωγής προϊόντων, τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων πρόχειρων φαγητών, τον υδρόβιο εξοπλισμό επεξεργασίας προϊόντων και τον εξοπλισμό κ.λπ. επεξεργασίας κρέατος. 

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

    Η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ εξυπηρετεί τους πελάτες σε όλες τις πόλεις στην Κίνα και έχει εξαγάγει επίσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, την Ινδονησία, τη Σαουδική Αραβία, τη Ρωσία, την Αίγυπτο, την Ταϊλάνδη, τη Νιγηρία, τη Co. μηχανημάτων του Μεξικού κ.λπ. Henan TMS, το ΕΠΕ είναι περιεκτική επιχείρηση που ειδικεύομαι στην έρευνα και την ανάπτυξη, την κατασκευή και τις πωλήσεις. Παίζει τώρα έναν ηγετικό ρόλο στην παραγωγή και τις πωλήσεις στην περιοχή μηχανημάτων τροφίμων.

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

     Η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό πεπειραμένων ταλέντων με το αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της. Η προηγμένη τεχνολογία και ο εξοπλισμός έχουν εισαγάγει από το σπίτι και στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και τη καλή απόδοση των προϊόντων. Συγχρόνως, η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ θα μπορούσε να τακτοποιήσει την παραγωγή σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις των πελατών. Η προσφορά επιχείρησης προεπεξεργάζονται και το σχέδιο σχεδιαγράμματος εργαστηρίων για τους χρήστες.  Εμείς offfer μιας στάσης υπηρεσία για τους χρήστες από την παροχή της εγκατάστασης, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η επαγγελματική ποιότητα, αγωνίζεται καινοτόμος ενέργεια, τίμια διαχείριση, η μεγάλοι υπηρεσία και ο πελάτης μεταπωλήσεων έρχονται ο πρώτος είναι η επιχειρηματική αρχή μας για πάντα. 

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,LtdHenan TMS Machinery Co.,Ltd

  Η γραμμή παραγωγής μηχανών μας περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Doughnut που κατασκευάζει τη μηχανή

  2. Τέμνουσα μηχανή ψωμιού

  3. Γραμμή παραγωγής τσιπ πατατών

  4. Η μπανάνα πελεκά τη γραμμή παραγωγής

  5. Το ψωμί σκορπίζει τη γραμμή παραγωγής

  6. Γραμμή παραγωγής επεξεργασίας σκόρδου

  7. Γραμμή παραγωγής επεξεργασίας κρεμμυδιών

  8. Μηχανή επεξεργασίας φρούτων και λαχανικών

  9. Μηχανή επεξεργασίας κρέατος

  10. Ξηρότερη μηχανή φρούτων και λαχανικών

   

   

   

 • OEM / ODM

  Η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ έχει προσελκύσει έναν μεγάλο αριθμό πεπειραμένων ταλέντων με το αποτελεσματικό σύστημα διαχείρισης της. Η προηγμένη τεχνολογία και ο εξοπλισμός έχουν εισαγάγει από το σπίτι και στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν την ποιότητα και τη καλή απόδοση των προϊόντων. Συγχρόνως, η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ θα μπορούσε να τακτοποιήσει την παραγωγή σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις των πελατών. Η προσφορά επιχείρησης προεπεξεργάζονται και το σχέδιο σχεδιαγράμματος εργαστηρίων για τους χρήστες. Εμείς offfer μιας στάσης υπηρεσία για τους χρήστες από την παροχή της εγκατάστασης, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η επαγγελματική ποιότητα, αγωνίζεται καινοτόμος ενέργεια, τίμια διαχείριση, η μεγάλοι υπηρεσία και ο πελάτης μεταπωλήσεων έρχονται ο πρώτος είναι η επιχειρηματική αρχή μας για πάντα.

  Μπορούμε να προσφέρουμε την υπηρεσία OEM/ODM ως απαιτήσεις των πελατών. 

  Μπορούμε να προσαρμόσουμε τη μηχανή ως απαιτήσεις των πελατών (όπως η ικανότητα, η τάση, το χρώμα κ.λπ.)

  Henan TMS Machinery Co.,LtdHenan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

 • Ε & Α

  Η Co. μηχανημάτων Henan TMS, ΕΠΕ θα μπορούσε να τακτοποιήσει την παραγωγή σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις των πελατών. Η προσφορά επιχείρησης προεπεξεργάζονται και το σχέδιο σχεδιαγράμματος εργαστηρίων για τους χρήστες. Έχουμε το τμήμα έρευνας & ανάπτυξης, το τμήμα πωλήσεων, το τμήμα μεταπώλησης, το εμπορικό τμήμα, το τμήμα προϊόντων, και το τμήμα τεχνολογίας. Εμείς offfer μιας στάσης υπηρεσία για τους χρήστες από την παροχή της εγκατάστασης, και την υπηρεσία μεταπωλήσεων. Η επαγγελματική ποιότητα, αγωνίζεται καινοτόμος ενέργεια, τίμια διαχείριση, η μεγάλοι υπηρεσία και ο πελάτης μεταπωλήσεων έρχονται ο πρώτος είναι η επιχειρηματική αρχή μας για πάντα.

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Henan TMS Machinery Co.,Ltd

  Pre-sales υπηρεσία

  1. Η σχετική τεχνική παράμετρος των μηχανών θα παρασχεθεί στον πελάτη.

  2. Το σχέδιο σχεδιαγράμματος θα παρασχεθεί σύμφωνα με το πραγματικό μέγεθος εργοστασίων του πελάτη

  3. Η μηχανή μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη

  4. Ο κατάλογος σχεδίων και υλικών εγκατάστασης θα παρασχεθεί

  5. Προτείνοντας στον επαγγελματικό πράκτορα σκαφών ή βοηθώντας το βιβλίο να στείλει ως απαιτήσεις του πελάτη

   

  Υπηρεσία μεταπώλησης

  1. Όλες τα έγγραφα και η προδιαγραφή εγκαταστάσεων θα υποβληθούν.

  2. Ο μηχανικός μπορεί να πάει για την εγκατάσταση και κατάρτιση εάν είναι απαραίτητο

  3. 100% ολοκαίνουργια κατά την αναχώρηση του εργοστασίου. Η μηχανή είναι ένα έτος για το χρόνο εγγύησης με την υπηρεσία διάρκειας ζωής.

Στοιχεία επικοινωνίας
Henan TMS Machinery Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Helena Zhang

Τηλ.:: 86-371-5590-3778

Φαξ: 86-371-5352-3246

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)